Varnostno svetovanje

Smo strokovnjaki za informacijsko varnost in usposobljeni za varovanje zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti podatkov in naprav v podjetjih naših strank.

Eno izmed glavnih vodil v našem podjetju je, da kot strokovnjaki in svetovalci za kibernetsko varnost vedno ostajamo neodvisni od posameznih proizvajalcev. Z drugimi besedami: smo “vendor agnostic”.

Nikoli namreč ne predlagamo varnostnih rešitev, da bi zaslužili provizijo ali dobili kakšno drugo ugodnost. Nobenemu proizvajalcu rešitev za kibernetsko varnost tako ne dajemo prednosti, čeprav je po drugi strani tudi res, da nekatere bolje poznamo od drugih. Ekosistem ponudnikov kibernetske varnosti je namreč tako širok in globok, da se tudi v tej panogi dogaja specializacija.

Odločitev o tem, za katerega ponudnika se boste odločili je tako vedno vaša, pri tem pa vam seveda lahko pomagamo z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.

Smo etični hekerji, s certifikatom, in zato vemo, kako razmišlja neetični heker. Vemo, kakšna orodja uporablja in dobro vemo, kako bo pomanjkljivosti v vašem podjetju poskušal obrniti sebi v prid.

Svetujemo vam lahko:

  • ko ste v dilemah o tem, kakšne rešitve implementirati,
  • ko ste v dvomih o tem, kako varna je vaša IT infrastruktura,
  • kako optimizirati obstoječe varnostne rešitve,
  • kako dvigniti raven kibernetske varnosti v vašem podjetju,
  • ko želite preveriti, kako so vaši interni dokumenti in implementirane rešitve skladne z zakonodajo (GDPR, Zakon o informacijski varnosti) in standardi s tega področja,

Svetovanje pa ni vse, kar dobite pri nas, kajti izvedemo lahko tudi zelo podrobno analizo stanja kibernetske varnosti v podjetju in končno poročilo take analize nato postane izhodišče za korake v smer izboljšanja stanja kibernetske varnosti, vključno z enim izmed najbolj pomembnih dokumentov, ki ga mora imeti sodobno podjetje – Sistem upravljanja varovanja informacij (SUVI).

Do svetovanja in varnostnega pregleda z vavčerjem

Vpisani smo v katalog DIH Slovenija kot izvajalec penetracijskih testov in sistemskih varnostnih pregledov. Vavčerji vam omogočajo povračilo tudi do 60 % upravičenih stroškov, ki ste jih imeli s takim pregledom ali penetracijskim testom. Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali najbolj ugodno rešitev za varnostni pregled in varnostno svetovanje.

Ste pripravljeni na resnično spremembo? Zgradimo to stvar skupaj!