Teambuilding in druga izobraževanja

Lastne izkušnje so nas naučile, da so najbolj učinkovita izobraževanja tista, pri katerih se udeleženci odmaknejo od dnevne rutine delovnega mesta. Z umikom iz poznanega okolja podjetja je tudi več možnosti za več človeške interakcije, ki bolje poveže posamezne člane skupin v podjetju.

Na teambuilding izobraževanjih vašo skupino sodelavcev na čim bolj dinamičen način pripravimo na izzive kibernetske varnosti. Pri tem s pridom uporabimo metodologijo “VitalIT dekalog informacijske varnosti”, ki smo jo sami razvili.
Udeleženci prek dejanskih scenarijev fizičnega vdora pridobijo praktične izkušnje o tem, kako čim bolj učinkovito reagirati na napade in se jih ubraniti.
Vsak član skupine dobi svojo vlogo, ki jo mora odigrati po svojih najboljših močeh. Naslednji korak je sprožitev simulacije, v kateri se udeleženci dobesedno potopijo v dogajanje. Na koncu pa skozi pridobljene izkušnje opravimo analizo dogajanja, korigiramo odzive ter ob vsem še igraje spoznamo teoretično podlago.
Teambuilding za kibernetsko varnost zaključimo ob hrani in pijači v zelo sproščenem druženju, kjer udeleženci še naprej izmenjujejo svoje izkušnje med seboj in z nami.

Garantiramo, da naših teambuilding srečanj ne boste zapustili ravnodušni.

Za koga je teambuilding izobraževanje primerno?

Varnostni pregled podjetja največkrat pokaže na potrebo po čim bolj hitrem in čim bolj učinkovitem dvigu nivoja ozaveščenosti o kibernetski varnosti.
Zato se stranke, ki so pri nas že naročile varnostni pregled, tudi najpogosteje odločijo za izvedbo izobraževanja, saj lahko v tem primeru vsebino pišemo na kožo podjetju in pri tem uporabimo izsledke iz pregleda.

A četudi še niste naša stranka in za vas nismo opravili pregleda kibernetske varnosti, ste povabljeni, da se nam pridružite na tem izobraževanju.
Skupaj bomo namreč odkrivali svet kibernetskih groženj in poiskali najbolj pereče bolečinske točke, ki dvigujejo kocine. Pridružite se nam.

Izobraževanja za vodstvene delavce in IT ekipe

Zaposleni v VitalIT imamo vrsto certifikatov in to znanje z veseljem prenašamo na vse, ki so se pripravljeni resno spopasti z izzivi.

Bi se radi naučili, kako pogledati v najbolj skrito drobovje Microsoft Active Directory tehnologij in ga upravljati s potrebno samozavestjo?
Ni problema, imamo znanje.

Iščete morda izobraževanje na temo kibernetske varnosti, ki je posebej prirejeno za vodstveno strukturo podjetij?
Ni problema, tudi tu smo vam na voljo.

Kaj pa izobraževanja za celotne IT ekipe?
To je pa že pregovorno težka naloga in ker smo tudi sami IT podjetje, smo v takih primerih še posebej motivirani.

Ste pripravljeni na resnično spremembo? Zgradimo to stvar skupaj!