O nas

Organizacije in posameznike spodbujamo, da upoštevajo najboljše prakse.

VitalIT je neodvisno podjetje, ki sodeluje z organizacijami in posamezniki, da oceni njihove potrebe in implementira najboljše prakse zanje. Je majhna, agilna organizacija, ki ima globoko strokovno znanje na področju IT. VitalIT izpolnjuje svoje obljube pošteno in pošteno.

Želimo, da Slovenija postane izhodišče za najboljše tehnološke prakse s poudarkom na kibernetski varnosti.

Podjetjem in posameznikom pomagamo bolje uporabljati sistemske in informacijske vire. Naša metodologija je, da upoštevamo osnovne smernice in vzdržujemo preprost proces razvoja sistemov, v katerem sledimo osnovam, konfiguracijam, nastavitvam in tako sledimo visokotehnološki kibernetski varnosti.

Strastno se ukvarjamo z informacijsko tehnologijo, zato nenehno vlagamo v svoje sisteme in strankam zagotavljamo vrhunsko tehnologijo.
Z obsežnim tehničnim in poslovnim znanjem smo specializirani za zagotavljanje stroškovno učinkovitih rešitev za vse poslovne potrebe.
Radi delamo in se z navdušenjem lotimo vsakega projekta, ne glede na to, kako velik ali majhen je.

Kontaktne osebe

German Vitali
Direktor

German je na področju tehnologij aktiven že več kot 15 let in v tem času je pridobil veliko znanja in izkušenj, ki jih prenaša tudi na svoje sodelavce in stranke.
Njegova velika strast so tehnologije za kibernetsko varnost in zato z velikim zanimanjem sledi vse, kar se tiče te zelo specializirane tematike.
Njegova ekspertna znanja segajo v področja kibernetskih vdorov v organizacije, preverjanja ranljivosti, revizije IT sistemov, izvajanje interaktivnih delavnic za končne IT uporabnike.
Da ima res veliko znanja in kompetenc, dokazujejo tudi pridobljeni certifikati.
German Vitali je:
• licenciran etični heker
• Microsoft Certified Trainer
• MCSE in MCSA
• Vmware VCP
• vpisan v katalog DIH Slovenija, kot specialist oz. strokovnjak za kibernetsko varnost in za dvig digitalnih kompetenc

Črt Uršič
Varnostni inženir

Črt je odgovoren in proaktiven in zato težko pogrešljiv član našega tima. Je diplomant Fakultete za varnostne vede, smer informacijska varnost.
Že kot študent je opravljal delo na SIQ, na Oddelku za preverjanje informacijskih tehnologij.
Poleg globokega zanimanja za kibernetsko varnost, bi nam pogled v njegov brskalnik razkril, da ga zelo zanimajo tudi napredni sistemi umetne inteligence.

Melisa Adisa Vitali
Svetovalka

Že vse od leta 2007 deluje v bančništvu - najprej v Hypo Banki. Tam je poskrbela za nemoten proces oddelitve nestrateškega portfelja na tako imenovano slabo banko Heta Asset Resolution d.o.o. (sedaj Monetic d.o.o.) in tam delovala na oddelkov Operacije ter Izterjava.
V našem podjetju svetuje in pomaga pri definiranju in usmerjanju procesov ter skrbi za popolno poslovno dokumentacijo.

Janez Stare

Skrbnik ključnih strank

Janez je kot skrbnik ključnih strank v podjetju VitalIT zadolžen za svetovanje naročnikom in je prva oseba s katero se srečajo interesenti, kateri želijo pridobiti oziroma ustvariti sodobno in učinkovito zaščito za svoje podatke, poslovne procese in ključno pomembne informacije. Predvsem je izrazito usmerjen h konkretnemu načrtovanju in prepoznavanju prednosti, katere je potrebno vključiti za boljši izkoristek in pravilno zasnovo glede uporabniških izkušenj posameznih segmentov zaposlenih in partnerjev. Na osnovi svojih dolgoletnih, predvsem raznovrstnih izkušenj iz različnih branž in različnih odločevalskih pozicij je največja pridobitev naročniku, saj je v zadnjih 10 letih sodeloval pri svetovanju in strategiji pri več kot 300 podjetjih, ustanovah, društvih in drugih institucijah.

Naše vrednote

Kakovost Kar počnemo, počnemo dobro!
Strast Srce našega podjetja je strast. Neprestano napredujemo, uvajamo inovacije in izboljšave. S svojim zagonom in predanostjo spodbujamo, angažiramo in navdihujemo druge.
Integriteta Smo pošteni, odprti, etični in pravični. Ljudje nam zaupajo, da držimo besedo.

Ste pripravljeni na resnično spremembo? Zgradimo to stvar skupaj!