Obiščite ekipo VitalIT na RISK konferenci 2023

Navdihovanje, učenje in povezovanje na RISK konferenci 2023

Imate željo spoznati, razumeti in uporabiti nove tehnologije in metodologije v IT industriji?

Obiščite VitalIT stojnico na RISK konferenci, ki bo od 6. do 7. junija 2023 v Thermana Park Laško.

RISK konferenca

V sodobnem času se vse bolj srečujemo s kompleksnostjo vzdrževanja poslovanja podjetij. Glede na to, da se razmere nenehno spreminjajo, nastajajo vse bolj kompleksni izzivi, s katerimi se srečujemo. Naloge v podjetjih so vse bolj vezane na uporabo računalniške, mobilne in programske opreme ter aplikacij, zato podjetja potrebujejo zaposlene z ustreznim znanjem.

Podjetja so potencialne vstopne točke za različne kibernetske »hekerske« napade, posledica slednjega pa je ogroženost na vseh nivojih, saj obstaja možnost, da »hekerji« dostopajo do poslovnih in osebnih podatkov, ki se nahajajo v različnih bazah.

Glavni namen konference je interakcija in povezljivost med različnimi profili ljudi, ki so na kakršenkoli način povezani z informacijsko tehnologijo (IT). Deljenje izkušenj, znanja in novosti je bistvenega pomena za strokovno rast in učinkovitost.

Glede na povečano število kibernetskih napadov ter ozaveščenostjo podjetij, je tudi povpraševanje o storitvah kibernetske varnosti v porastu.

V podjetju VitalIT se nenehno izobražujemo na področju IT in kibernetske varnosti, zato bomo naše storitve z veseljem predstavili udeležencem RISK konference.

Obiščite nas – VitalIt

Celovite rešitve na področju informacijske tehnologije in kibernetske varnosti, najdete ravno pri nas saj je to področje naša strast. Podjetjem in posameznikom pomagamo bolje uporabljati sistemske in informacijske vire. Naša metodologija je, da upoštevamo osnovne smernice in vzdržujemo preprost proces razvoja sistemov, v katerem sledimo osnovam, konfiguracijam, nastavitvam in tako sledimo visokotehnološki kibernetski varnosti. V podjetju VialIT stremimo k celostnim in stroškovno učinkovitim rešitvam, stalni podpori in zagotavljanju izobraževanja zaposlenih na vseh ravneh IT in kibernetske varnosti.

Pozor: Našo VitalIT stojnico obiščite na RISK konferenci, poleg tehničnih stvari vam lahko zagotovimo dobro družbo, obilico humorja in sproščeno vzdušje ob darilih presenečenja in promo kodah. Pridružite se nam!

Ekipa VitalIT.

 

Več o RISK konferenci 2023 na:

http://www.risk-conference.com