Kaj potrebujem za uspešno podjetje?

Ne glede na to, v kateri panogi je vaše podjetje ali organizacija, za svoje delo potrebujete IT storitve in produkte.

Kaj vse najdemo v podjetju?

  • Računalnike in računalniško opremo (miške, tipkovnice, zaslone, slušalke)
  • Tiskalnike
  • Telefone…

Vendar je to samo oprema in da lahko vsa ta oprema deluje nemoteno, potrebujemo zanesljiv omrežni sistem oziroma po domače »kable in žice«. Potrebujemo tudi programsko opremo, različne programe in aplikacije. Na koncu mora biti vse to povezano v celoto, ki mora ves čas nemoteno delovati.

Joj tiskalnik mi spet ne tiska!!!

V podjetju imate množico oziroma tako imenovano floto tiskalnikov. Želja je, da lahko vsak posamezni zaposleni, v vsakem trenutku tiska na željenem tiskalniku. Vendar, to ni možno, dokler se tiskalniški sistem ne poveže s sistemom za zagotavljanje identitete in strežnikom. Tako je sistem vzpostavljen in integriran, omogoča tudi popoln nadzor in omejitve tiskanja. To je preprost primer sistemske integracije v podjetju, ki jo ponuja tudi VitalIT.

Mi nimamo še ničesar od opreme.

VitalIT zagotavlja celosten pristop k IT sistemom, ne samo kot IT podpora.

Zagotavljamo:

  • Celostno vzpostavitev IT sistemov; od kablov do fine infrastrukture in monitoringa. Svetujemo pri izbiri in konfiguraciji komunikacijske opreme, do bo vaše delo potekalo hitro, kakovostno, nemoteno in varno
  • Po želji in glede na potrebe, vzdržujemo vaš IT sistem
  • Nudimo IT podporo vašim zaposlenim
  • Vaš lastni poštni nabiralnik preselimo v storitve v oblaku

Mi že imamo vso opremo, ampak potrebujemo več znanja.

Verjetno ste že naveličani besede teambuilding, saj vsi ne izpolnjujejo pričakovanj zaposlenih. Sami smo izkusili tudi to, iz tega smo se naučili, da največ znanja odnesemo takrat, ko se odmaknemo od dnevne rutine naših delovnih mest.
VitalIT omogoča izobraževanja o IT sistemih, predvsem nas motivirajo izobraževanja za celotne ekipe. Veliko poudarka dajemo na teambuilding in izobraževanja s področja kibernetske varnosti, kjer odkrivamo svet kibernetskih groženj. Od teambuildinga z VitalIT strokovnjaki pričakujte obilje uporabnega znanja, dobro družbo, sproščeno vzdušje, izmenjavo izkušenj ter dobro hrano in pijačo, brez katere ne gre.
Pridružite se nam!

Ekipa VitalIT